Eiendom

Eierselskapet Komet AS kjøper eiendommer med utviklingspotensial. Vi har så langt engasjert oss i 6 prosjekter/ utviklingseiendommer, med et samlet potensielt næringsareal på mer enn 8000 kvm og ca 45 boligenheter.

Vi ønsker også å engasjere oss som eier eller rådgiver på andre utviklingseiendommer.

Boliger Kristoffer Jansens veg

Komet AS eier 100% av Bøkelunden AS, hvor det nå er for salgs åtte store leiligheter med parkering, heis og gode terrasser. Høye kvaliteter og gode solforhold.

Bergenhus Bygg og Anlegg står for totalentreprisen.

Se salgsoppgave.

Conrad Mohrs veg 4B

Bergenhus Bygg og Anlegg har sitt hovedkontor Conrad Mohrs veg 4B på Mindemyren. Bygget inneholder i dag leiligheter, lager og verksted sentralt plassert på Mindemyren. Eiendommen ligger sentralt plassert i forhold til Bybanen, og vil på sikt bli utviklet til å huse leilighetsbygg.

Storebotn 74

Komet har utviklet et flott og moderne næringsbygg med fire seksjoner, hvor to seksjoner allerede er solgt i en næringspark i vekst.

Komet AS har gleden å tilby for salg to næringsseksjoner som er nær ferdigstilt i Storebotn Næringspark på Askøy.

Eiendommen har sentral plassering i Storebotn Næringspark, som er Askøys største næringsklynge med rundt 200 ulike virksomheter og ca 1500 arbeidsplasser. Næringsparken er strategisk plassert kun 20 min. biltur fra Bergen sentrum. Hovedveinettet til de ulike bydeler i Bergen nås med ca 12 min. kjøring.

Seksjonene oppføres som lagerbygg, men det er mulighet for tilpasning av arealene. De har et grunnplan på hhv 60 og 155 m2 og blir bygget med 2 fulle etasjer, som da vil nær doble størrelsen. Takhøyde 4m i første etasje og 2,5m i andre etasje. Bygget blir oppført på betongplate. Konstruksjon i stål, og isolerte veggelementer. Det er teknisk rom og fiber i hver seksjon, samt opplegg for vann og avløp. Det etableres stor kjøreport i seksjonene, i tillegg har hver seksjon har parkering til disposisjon.

MittEgetLokale Vestland

MittEgetLokale AS har utviklet et konsept som skal dekke slike behov, der du eier ditt eget lokale i stedet for å leie. Det gir deg mye større trygghet for at du har tilgang når det passer deg og hvor lenge, og du bestemmer selv når du vil selge for å kjøpe større eller mindre lager. Lokalene leveres som uinnredet frostfritt lagerlokale uten oppvarming, klar til bruk eller innredning etter eget ønske.

BBA bygger for MittEgetLokale Vestland på to ulike destinasjoner i Nordhordland og på Askøy.

Komet eier 1/3 av prosjektet i sammen med MittEgetLokale AS (1/3) og ATR Eiendom (1/3).